075-6310050

  • Start
  • Opleidingen
  • Tarieven
  • Contact
  • Inschrijven
  • Privacyverklaring

    Privacyverklaring

    Autorijschool de Schans,

    gevestigd aan Mahatma Ghandihof 23
    1507 CP Zaandam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens:

    https://www.autorijschooldeschans.nl
    Mahatma Ghandihof 23
    1507 CP Zaandam
    075-6310050

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Autorijschool de Schans verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • – Voor- en achternaam
    • – Geboortedatum
    • – Geboorteplaats
    • – Adresgegevens
    • – Telefoonnummer
    • – E-mailadres

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Autorijschool de Schans verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u: – burgerservicenummer (BSN)

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Autorijschool de Schans verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • – Om het autorijexamen aan te kunnen vragen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).
    • – Om het contact met u te onderhouden gedurende de opleiding.

    Geautomatiseerde besluitvorming

    Autorijschool de Schans neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Autorijschool de Schans bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dit betekent dat wij geen gebruik meer maken van u gegevens als u uw opleiding succesvol heeft afgerond, of als u geen gebruik meer maakt van de diensten van Autorijschool de Schans.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Autorijschool de Schans verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Autorijschool de Schans gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Autorijschool de Schans en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@autorijschooldeschans.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Autorijschool de Schans wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Autorijschool de Schans neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@autorijschooldeschans.nl