075-6310050

 

Opleidingen

Opleidingen

Autorijschool de Schans biedt diverse mogelijkheden om een autorijopleiding te volgen; van lessen per keer tot kant-en-klare pakketten, maar ook opleidingen voor rijbewijsbezitters en vervolgopleidingen.

Normale opleiding (schakel of automaat)

Met deze opleiding rijd je wekelijks 1 of 2 lessen van 1 of 1,5 uur. Je blijft dan lessen volgen tot je het niveau heb gehaald waarbij je zoveel mogelijk kans maakt om in één keer te kunnen slagen.
Een rijles wordt afgerekend in de auto. Makkelijker is misschien om een 5- of 10-rittenkaart te kopen. Je hoeft dan niet meer voor of na de les met geld bezig te zijn en je bent ook nog eens iets goedkoper uit.

Snelopleiding (schakel of automaat)

Met een spoedcursus kun je binnen een afgesproken tijd je rijbewijs te halen. Dit kan in 10 dagen of in 5 weken. Met een intakeles (proefles) kan de rijschool bepalen welk pakket voor jou van toepassing is. Want ook met een snelcursus geldt: je wilt toch zoveel mogelijk kans maken om in één keer te slagen.
De afrekening van een snelcursus geschiedt vooraf en kan eventueel in gedeelten betaald worden.

Ook de snelopleiding kan met de automaat

Pakketten

Voor het gemak; kant-en-klare pakketten

Pakket 1
25 autorijlessen inclusief het praktijkexamen.

Pakket 2
25 autorijlessen, Tussen Tijdse Toets (TTT), het praktijkexamen (en eventueel een herexamen gratis).

Pakket 3
idem als pakket 2 inclusief 10 extra autorijlessen.

Taxi opleiding

Iedere taxichauffeur die na 1 juli 2001 begonnen is met taxivervoer, moet in het bezit zijn van de wettelijk verplichte taxipas. Wij verzorgen de opleiding tot taxichauffeur in samenwerking met Taxichauffeursopleiding.nl. Met de taxipas kun je aan de slag bij een taxibedrijf en eventueel doorgroeien naar bijvoorbeeld directievervoer, huisartsenvervoer of een eigen taxibedrijf. Meer informatie op de taxipagina en op de website van Taxichauffeursopleiding.nl.

Theorie-opleiding

Voor meer informatie over de theorieopleiding kun je het beste contact opnemen met de rijschool via de contactpagina of bellen met de rijschool op 075-6310050.

Faalangst

Na meer dan 25 jaar ervaring te hebben opgedaan in theorielessen en praktijklessen, zijn wij ons ook gaan verdiepen in verkeers- en rijangst. De lessen zijn niet speciaal bedoeld voor mensen met faalangst, dus leerlingen die meerdere keren gezakt zijn voor het rijexamen (hoewel deze groep er natuurlijk ook baat bij kan hebben), maar meer voor mensen die al van slag raken bij het idee dat ze de weg op moeten….. lees verder

Opfrislessen

Heeft u lange tijd niet gereden en/of bent u wat onzeker geworden in het verkeer? Wij kunnen er voor zorgen dat u weer zeker achter het stuur plaats durft te nemen. Onder begeleiding van een ervaren (en geduldige) instructeur leert u weer omgaan met het hedendaagse, drukke verkeer.

Het nieuwe rijden

Baalt u ook zo van de hoge brandstofprijzen? Ook hier kunnen wij u van dienst zijn. In korte tijd kunnen wij u de basis van het Nieuwe Nieuwe Rijden bijbrengen waardoor u jaarlijks een fors bedrag aan brandstofkosten kunt besparen. En het is nog goed voor het milieu ook.

Voor een afspraak kunt u bellen met: 075-6310050 of mailen naar Autorijschool de Schans

Machtigen van de rijschool

De rijschool moet eerst door jou gemachtigd worden om je rijexamen aan te kunnen vragen. Dit machtigen doe je door op onderstaande link te klikken (de pagina opent in een nieuw venster).

Hier kun je de rijschool machtigen

  • 1. Klik in dit venster onderaan op ‘Inloggen met DigiD’
  • 2. Vul in dit venster je DigiD gegevens in en klik op ‘inloggen’
  • 3. Klik in dit venster op ‘rijschool machtigen’
Het rijschoolnummer van de Autorijschool de Schans is: 0140w7

Meer info over het machtigen van de rijschool