Opleidingen

opleidingenNormale opleiding

Met deze opleiding rijd je wekelijks 1 of 2 lessen van 1 of 1,5 uur. Je blijft dan lessen tot je het niveau haalt dat nodig is om zoveel mogelijk kans te maken om in één keer te slagen. Het is mogelijk om, na overleg met de instructeur, meer dan 1 of 2 lessen per week te volgen.
Een rijles wordt afgerekend in de auto. Makkelijker is misschien om een 5- of 10-rittenkaart te kopen. Je hoeft je dan niet meer voor of na de les met geld bezig te houden en je bent ook nog eens iets goedkoper uit.

opleidingenSnelle opleiding

Ook is het mogelijk om met een spoedcursus binnen een afgesproken tijd je rijbewijs te halen. Dit kan in 10 dagen of in 5 weken. Met een intakeles (proefles) kan de rijschool bepalen welk pakket voor jou van toepassing is. Want ook met een snelcursus geldt: je wilt toch zoveel mogelijk kans maken om in één keer te slagen.
De afrekening van een snelcursus geschiedt vooraf en kan eventueel in gedeelten betaald worden.

taxi opleidingTaxi opleiding

NIEUW. Sinds 2014 is het mogelijk om bij ons de chauffeurskaart taxi, oftewel de taxipas, te halen. We zijn hier voor een samenwerkingsverband aangegaan met Taxichauffeursopleiding.nl. Met de taxipas kun je aan de slag bij een taxibedrijf en eventueel doorgroeien naar bijvoorbeeld directievervoer, huisartsenvervoer of een eigen taxibedrijf. Meer informatie op de taxipagina en op de website van Taxichauffeursopleiding.nl.

opleidingenPakketten

Ook kunt je een kompleet pakket kopen:

Pakket 1: 25 autorijlessen inclusief het praktijkexamen.
Pakket 2: 25 autorijlessen, Tussen Tijdse Toets (TTT), het praktijkexamen (en eventueel een herexamen gratis).
Pakket 3: idem als pakket 2 inclusief 10 extra autorijlessen.

opleidingenTheorie

Voor meer informatie over de theorieopleiding kun je het beste contact opnemen met de rijschool via de contactpagina of bellen met de rijschool op 075-6310050.

opleidingenFaalangst

Na meer dan 25 jaar ervaring te hebben opgedaan in theorielessen en praktijklessen, zijn wij ons ook gaan verdiepen in verkeers- en rijangst.

De lessen zijn niet speciaal bedoeld voor mensen met faalangst, dus leerlingen die meerdere keren gezakt zijn voor het rijexamen (hoewel deze groep er natuurlijk ook baat bij kan hebben), maar meer voor mensen die al van slag raken bij het idee dat ze de weg op moeten…..

opleidingenOpfrislessen

Heeft u lange tijd niet gereden en/of bent u wat onzeker geworden in het verkeer? Wij kunnen er voor zorgen dat u weer zeker achter het stuur plaats durft te nemen. Onder begeleiding van een ervaren (en geduldige) instructeur leert u weer omgaan met het hedendaagse, drukke verkeer.

opleidingenHet nieuwe rijden

Baalt u ook zo van de hoge brandstofprijzen? Ook hier kunnen wij u van dienst zijn. In korte tijd kunnen wij u de basis van het Nieuwe Nieuwe Rijden bijbrengen waardoor u jaarlijks een fors bedrag aan brandstofkosten kunt besparen. En het is nog goed voor het milieu ook.

Voor een afspraak kunt u bellen met: 075-6310050 of mailen naar Autorijschool de Schans

Machtigen van je rijschool voor het praktijkexamen

Hier kun je de rijschool machtigen. Het rijschoolnummer is:

0140w7

- Meer informatie over het machtigen van je rijschool.